Over CUPIDO

Onze volleybalvereniging Cupido bestaat al sinds 1973. De vereniging heeft in totaal ca. 120 leden en bestaat uit verschillende miniteams, jeugd teams en damesteams die, naast 1 à 2 trainingen in de week, fanatiek competitie spelen.

Naast de bovenstaande teams hebben we drie recreanten dames teams die ook competitie spelen, een herenteam dat traint maar geen competitie speelt en een groot aantal recreanten heren.

Binnen onze vereniging vinden wij prestatie belangrijk, maar ook gezelligheid en Fairplay. De samenwerking tussen teams, trainers en vrijwilligers vinden wij van groot belang. Een groot deel van onze leden is actief in het bestuur en de diverse commissies.

Jaarlijks organiseren we aantal grote toernooien, waaronder ons jaarlijkse bedrijvenvolleybaltoernooi in het laatste weekend van januari en het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi op de eerste zaterdag van september.

Voor de jeugd is veel aandacht in de vorm van volleybalclinics en het jaarlijkse jeugdbeachtoernooi op de eerste zaterdagmiddag in september.

Alle trainingen vinden plaats in Sporthal de Marke op de maandag en woensdag. De thuiswedstrijden van Cupido worden op vrijdagavond gespeeld, ook in Sporthal de Marke. De recreantenteams spelen hun wedstrijden op de woensdag- of donderdagavond.

Toegang tot de wedstrijden is altijd gratis. Wij zien graag een volle tribune tijdens de wedstrijden, dus kom gerust eens kijken.

Een overzicht van alle wedstrijden is te vinden op: volleybal.nl/competitie/vereniging/CKL7Y7G

Sinds een aantal jaren hebben wij als vereniging ook twee beachvelden ter beschikking. In de zomermaanden trainen we op het beachveld. Het beachveld kan gehuurd worden door externe partijen.

Een keertje meetrainen op de maandag- of woensdagavond? Dit kan altijd. Kom fanatiek meetrainen en proef de sfeer binnen onze vereniging.

Binnen onze vereniging bieden we de mogelijkheid voor een maatschappelijke stage (zie hiervoor het document onderaan deze pagina).

Bekijk ook deze pagina’s voor meer informatie

Vragen? Stuur een mail naar info@cupido-hengevelde.nl of bel met één van onze bestuursleden:

Veronique Beuving 06-27617898

Claudia Koolhoop 06-30810148

 

Correspondentieadres: 

Volleybalvereniging Cupido, Het Wegdam 27, 7496 CB Hengevelde

E. info@cupido-hengevelde.nl

I. www.cupido-hengevelde.nl

 

Adresgegevens sporthal: 

Sporthal/Kulturhus de Marke, Bretelerstraat 16, 7496 PP Hengevelde

E. info@kulturhusdemarke.nl

I. www.kulturhusdemarke.nl

Hieronder vindt u een tweetal documenten over Fairplay en de Maatschappelijk Stage. U kunt deze downloaden en doorlezen.