Gepubliceerd op 2 feb, 2019
Geplaatst in Senioren

Zwaarbevochten overwinning voor dames 1

Het was een thriller van jewelste waarbij de Hengeveldse volleybaldames met 3-1 aan het langste eind trokken tegen Vrivo uit Vriezenveen. Waar de eerste set nog ruim verloren werd rechtten de dames hun rug en gaven deze avond niets meer weg, al ging dat niet zonder slag of stoot. In de eerste set begonnen de dames van Cupido zwak. De tegenstander zat goed in hun spel waar de groen-gelen geen antwoord op hadden. De dames stonden zonder emotie in het veld. Ze liepen achter de feiten aan. Dit leidde dan ook tot een verlies van 25-11. De dames beseften dat dit niet zo verder kon. Ze herpakten zich en begonnen de tweede set vol energie. 

vrivo 2

Het ging gelijk op. De lange rally’s werden gewonnen en dat gaf de dames veel vertrouwen. In de big-points werd het spannend. Cupido trok hierbij aan het langste eind en won deze set met 26-24. Dit enthousiasme zette het team voort in de derde set. Veel serve druk zorgde voor veel punten aan de Hengeveldse kant. Cupido was in deze set duidelijk de sterkste partij. Dit zie je dan ook in de stand van 25-13.

Dan de vierde en ook laatste set van de avond. Van beide kanten werd er op het scherpst van de snede gestreden hetgeen resulteerde in een meer dan gelijk opgaande stand. Op een stand van 19-23 moesten alle zeilen bijgezet worden om deze set binnen te slepen. Met een stalen gezicht konden zowel Anouk als Susan Beuving de opslag aan onze kant behouden en Marieke Beuving knalde in de set meerdere punten binnen op de diagonaal! Met een eindstand van 28-26 werden de zwaar bevochten 4 punten binnen geharkt. (klik hier voor meer foto's)
 
Volgende week vrijdag gaan de groen gelen richting Saasveld, niet naar Bruins maar zoekend naar de sporthal!