Gepubliceerd op 7 apr, 2022
Geplaatst in Senioren

Zeer fanatiek dames 1 pakt winst in Enter

Cupido heeft gisterenavond gestreden tot het laatste punt tegen Holyoke in Enter, een super leuke pot dat resulteerde in een 2-3 winst voor de Hengeveldse volleybaldames van Cupido 1.

In de eerste set was het gelijk raak, beide ploegen waren gebrand om te winnen en daardoor bleef de stand constant gelijk opgaan. Mooie, lange rally’s mede door het goed verdedigingswerk van beide kanten. Cupido wist deze set uiteindelijk naar zich toe te trekken in de ‘big points’ met een stand van 23-25.

Door naar de tweede set. Wederom enorm spannend. Volgens coach Maik was het een concentratie wedstrijd. Focus houden en je eigen taken uitvoeren. Druk werd er geleverd van beide kanten. Cupido wist zich koel te houden en pakte ook de tweede set van de thuisploeg met een stand van 24-26.

In de derde set viel de wedstrijd voor beide teams zwaar. Lange rally’s waar de punten iedere keer gelijk op verdeeld werden. Volle overtuiging voor elke bal. Helaas viel het in deze set de kant op van de dames uit Enter en verloor Cupido de set met 28-26.

Na dit verlies moesten de dames resetten en vanaf het begin hun eigen spel spelen. Dit verliep wat moeizaam en ze lieten zich te veel druk door de tegenstander opleggen. Wissels van coach Maik zorgden voor wat rust in het veld. Helaas wat dit te laat en bleven de dames achter de feiten aan lopen. Dit resulteerde in een verlies van 25-16.

Het was weer eens zover. 2-2 op de teller, een vijf setter op de woensdagavond. Alles geven. Holyoke begon met een kleine voorsprong. Cupido wist dit om te zetten door elkaar te steunen in het achterveld waaruit mooie aanvalsdruk volgde. De dames uit Enter hadden hier op dit moment even geen antwoord op en Cupido trok aan het langste eind. De wedstrijd eindigde in 11-15.

Met deze winst op naar vrijdag. Vrijdag wederom een zware pot tegen de nummer 2, die Cupido nog niet eerder gezien heeft dit seizoen.

Vrijdagavond in sporthal de Marke – Cupido dames 1 vs. LEDnovate Esch Stars dames 1.