Gepubliceerd op 12 feb, 2022
Geplaatst in Senioren

Weer winst voor dames 3

Op zaterdagmiddag om 16:00 uur  stond de uitwedstrijd tegen Apollo 8 dames 10 op het menu.

De starting six was Claudia, Carmen, Tessa, Hanne, Myrthe en Auke.

De eerste set was een gelijk opgaand waarin net met 26-24 werd verloren, we stonden zelfs op setpoint 23-24.

In de tweede set kwamen Lotte en Sofie erin en zij zorgden voor veel aanvalspower aan de buitenkant, Sofie scoorde veel ballen met de serve mede daardoor werd deze set ruim gewonnen met 13-25.

De derde set speelden we wat onrustig mede daardoor verloren we deze set met 25-20.

De vierde set kregen de dames vleugels en liep vooral de serve erg goed. De pass kwam ook beter aan waardoor Claudia de aanvalsters beter kon bedienen. We wonnen deze set dan ook ruim met 17-25. Hierdoor hadden we nog zicht op de overwinning.

Op naar de vijfde en beslissende set ook hier lieten we een prima serve zien, hierdoor kwam er bij Apollo bijna geen fatsoenlijke pass meer uit, en waren het voor ons vrije ballen om een aanval op te bouwen en af te maken. De set werd dan ook overtuigend gewonnen met 5-15. Een 2-3 winst, ik wil de dames een compliment geven voor hun werklust, servedruk en soms ook mooie aanvallen.  Op naar de volgende wedstrijd as vrijdag om 21:00 uur thuis tegen Holyoke dames 3.