Gepubliceerd op 30 nov, 2017
Geplaatst in Senioren

Tornado Geesteren onderuit tegen dames 1

Cupido heeft vanavond tegen de hekkensluiter gedaan wat het moest doen als virtueel topclub in de 1e klasse; 4-0 winst in eigen huis! De Wegdamse volleybaldames gingen vol goede moed de eerste set in. Jolijn Rotink:”Ondanks dat de dames van Tornado in de onderste regionen staan, moesten we niet te makkelijk denken aldus onze trainer Ben. Zo gingen we de wedstrijd in. Samen kunnen we het doen! De eerste set hebben we dan ook met onze enthousiasme en vertrouwen gewonnen met 25-15. Op naar de volgende set:
Tornado wist het Cupido moeilijk te maken, deze set ging dan ook nek aan nek:

cup es5er 7

 Janne Lettink aan opslag

Door supermooie aanvallen van onze Haarlose Janne Lettinkheeft Cupido deze set naar zich toe te weten trekken en wonnen deze met 25-20.

De derde set maakten de dames van Cupido mooie punten, hierdoor kreeg Tornado het moeilijk. Goede reddingen, mooie serves en harde aanvallen. Deze set hebben we dan ook gewonnen met 25-12.
Ondanks dat we de laatste set hebben gewonnen met 25-11, begonnen we deze set met iets minder mooi nieuws. Marieke Beuving viel uit, ze ging door de enkel. Wij als team hebben dan ook gezegd deze set is voor Marieke. Dit hebben we dan ook waargemaakt. De serve was wederom goed. Mooie series, hierdoor maakten we het de dames uit Geesteren moeilijk en we stonden met 12-2 voor.

We willen wederom Megan Kuipers bedanken dat ze de libero positie overnam van Meike die in Chili zit. De topper van onze wedstrijd was Janne die de diagonaal positie overnam van Marieke!

Aankomende vrijdag spelen de dames weer thuis tegen DVO dames uit Hengelo Gelderland om 21.00u. Tot dan!”