Gepubliceerd op 12 mrt, 2022
Geplaatst in Senioren

Ruime overwinning voor dames 1

Dames 1 heeft vanavond een 0-4 overwinning geboekt.
Om 19.00 uur werd afgereisd naar Tornado in Geesteren (ov). Na de nederlaag van afgelopen woensdag was er weer een nieuwe mogelijkheid om de wedstrijd wél naar de groen gelen toe te trekken, dus motivatie genoeg!

De eerste set ging flitsend van start, Tornado had weinig in te brengen. Op de helft van de set mocht Femke Beuving het spel verdelen. Dit bracht ze tot een prima eind: 13-25.
In set 2 werd er weer net zo gestart als in set in, toch lieten de meiden uit Hengevelde de dames uit Geesteren erg dichtbij komen, het werd in de bigpoints nog spannend, maar uiteindelijk werd er wel aan het langste eind getrokken: 21-25

Met 0-2 op de teller werd er begonnen aan set 3; de coach uit Hengevelde bracht met een wissel.  Jasmijn Escher voor Anouk Beuving, een verandering aan de beginopstelling. Dit vertaalde zich in prima overtuigend spel en aan het einde van set 3 kon ook Julia Blokhorst haar opwachting maken. Met 14-25 op het scorebord werd er ook nu weer een prima setstand genoteerd.

Als afsluiter werd ook de (bonus)set vrij simpel binnen gesleept, 15-25. Deze 0-4 overwinning levert weer de volle 5 punten op. Op naar volgende week woensdag, dan opnieuw een doordeweekse pot. Dan in de Lutte!