Dames 1 opent seizoen met 4-0 winst tegen Apollo 8. De dames hebben hard gewerkt en de 5 punten dik verdiend binnengehaald.

De wedstrijd
De eerste set begonnen de dames sterk. De dames raapten de ballen van de grond en de ballen werden er in geknald! De eindstand van de eerste set is 17-25.

De tweede set begon het gelijk op, Cupido stond halverwege11-11 gelijk met de tegenstander. Toch wisten de dames de punten te maken en de stand naar zich toe te trekken. Deze set is uiteindelijk gewonnen met een stand van 21-25.

Door de vorige twee sets waren ze meer dan gedreven en begonnen ze de derde set goed met een 19-12 voorsprong. Dit zette voort en deze set hebben de dames gewonnen met 20-25.

De winst was al binnen in de laatste set, maar de dames gingen natuurlijk voor het bonuspunt! De dames scoorden veel punten en stonden voor met 17-12. Deze set nogmaals binnen geharkt met een stand van 18-25.

Stand van zaken
Cupido dames 1 gaat door deze overwinning vol moed de competitie in en staan door deze winst op een mooie 2e plaats in de ranglijst.

Volgende wedstrijd
De volgende competitiewedstrijd vindt plaats op vrijdag 30 september om 19.00 tegen Set-Up ‘65.