Gepubliceerd op 15 apr, 2018
Geplaatst in Senioren

Pijnlijke nederlaag dames 1

In de kleine hal van Revoc uit Rekken leden de Hengeveldse volleybaldames vandaag een uiterst pijnlijke nederlaag.  (3-2) Na de eerste twee sets naar zich toe te hebben getrokken leek er geen vuiltje aan de lucht. “Vandaag was een teleurstelling. We gingen met een goed gevoel de wedstrijd in, maar het goede gevoel zette zich niet uit in de wedstrijd” aldus Janne Lettink.

rek 3

De eerste twee sets verliepen uitstekend

”Nu gaan we weer hard trainen voor de kampioenswedstrijd tegen Holyoke. We gaan vol gas de wedstrijd in, we hebben overtuigend gewonnen van Havoc met 4-0, terwijl Holyoke met 3-1 heeft verloren van Havoc. We gaan het Holyoke zo moeilijk mogelijk, en we gaan er alles voor doen voor een kampioenschap. "Een slechte generale, geeft een goede uitslag".

In de openingsfase bleek al snel dat Cupido met een geduchte tegenstander te maken had vandaag, maar Cupido was beter en won de eerste set met maar liefst 15-25.

In de tweede set liep Cupido gelijk tegen een achterstand aan, mede door de vele ballen tegen het lage plafond. Vanaf 18-12 knokte het zich naar 18-18! Een geweldig blok werd de ommekeer deze set: Eindstand 2e set 23-25 winst.

Het derde bedrijf ging lang gelijk op, een goede opslagserie van Maureen Grefte leek het kantelpunt maar Revoc kwam terug. Via 19-16 achter naar 22-22 werd de set toch verloren met 25-23.

In set 4 bleef Cupido maar achter de feiten aanlopen na een vroege achterstand. De dames hadden het moeilijk, de set ups liepen niet en op een gegeven moment stonden ze zelfs met 18-13 achter. Het werd echter erger en erger en ook deze set bleef in Rekken: 25-15.

Na twee verloren sets op rij moest er nu iets gebeuren. Een foute opslag en een ace en het gaatje was geslagen, uiteindelijk ging ook de 5e set naar de thuisploeg; met 15-  11 was de nederlaag een feit.

Serieuze problemen omtrent de titelaspiraties!