Gepubliceerd op 10 feb, 2024
Geplaatst in Senioren

Overwinning dames 1 moest uit de tenen komen!

De volleybaldames van Cupido boekten vanavond in sporthal de Marke een 3-1 overwinningen tegen Lammerink Installatiegroep/Set-Up ’65 DS 2 uit Ootmarsum. Waar het aanvankelijk van een leien dakje ging, maakten de dames het zich in set 3 zichzelf moeilijk na een 0-5 achterstand. Dit kwamen ze niet meer te boven. In de vierde en laatste set maakten ze een 20-24 achterstand goed, op karakter!

De 1e set begonnen de dames van Cupido stroef, veel fouten in de blokkering en een moeilijke service van de tegenstander bracht ze geen punten. De tegenstander liep ver vooruit op de punten. Koppen op en zelf punten maken dat was het doel, Anouk Beuving:
“We speelden slim en kwamen terug. De set werd in de big points gewonnen door Cupido met 25-23.

De 2e set ging beter, we trokken een voorsprong en gaven het niet meer weg. De set werd met 10 punten verschil gewonnen!
25-15.

Als team!

Bij de 3e set hadden we een dip, we gingen domme fouten maken, ballen werden niet afgemaakt en de lange rally’s wisten we niet te winnen! Setup daarentegen speelde stukken beter dan de set ervoor. Deze set ging naar Ootmarsum; 13-25″.

In de laatste set waren beide ploegen gebrand om te winnen! Het ging gelijk op, op het einde kwamen we in een neerwaartse spiraal. Anouk Beuving:
“We verloren te veel punten op cruciale momenten. Bij 21-24 ging Susan Beuving beginnen met de opslag, hier wisten we 5 punten mee te behalen en zorgde voor een winst voor Cupido! 26-24.

Fluitend, zingend en dansend het carnavalsweekend in! En 1 weekje rust!”