Gepubliceerd op 13 nov, 2021
Geplaatst in Senioren

Overtuigende zege dames 1

Cupido dames 1 heeft een dikke winst van 4-0 te pakken en heeft daarmee Tornado Geesteren op de vrijdagavond naar huis gestuurd. De dames hebben door hard te werken weer een keer de felbegeerde 5 punten in de pocket! Daarmee stijgen ze naar plek 2, stand zie onder.

In de eerste set begonnen de dames gelijk met een servicedruk van jewelste en bouwden daarmee een mooie voorsprong op. Zo gingen ze door tot het gaatje getuige de ruime marge van 25-14.

In de tweede set speelden de dames wederom met veel druk, en; Tactische wisseltjes van Lauren Ten Heggeler en Julia Blokhorst geplaatst door coach Maik. Het team pakte het goed op getuige de winst van 25-15.

In de derde set waren de dames wederom goed aan het spelen. De tegenstander was niet bij machte om het Cupido echt lastig te maken, de dames werden vanaf de kant gesommeerd  hun eigen spel blijven spelen en de concentratie te behouden, dat lukte. Ook deze set wisten ze weer binnen te harken met ruime cijfers: 25-16.

In de laatste set begonnen de dames met veel wissels, het spel verliep tactisch. Mooie prik- en tactische ballen creëerden de voorsprong. Tornado pakte het redelijk goed op, maar ruim onvoldoende om het de thuisploeg moeilijk te maken. De set laatste set wederom gewonnen en wel met 25-18.

Er was natuurlijk ook nog een mini van de week, Jessie Leussink. Zij heeft een erg leuke avond gehad en heeft een getekende bal mee naar huis gekregen.

Ook Manon Penninkhof van dames 2 was vandaag van de partij vanwege de blessure van Susan Beuving. Wij willen haar erg bedanken!

Cupido dames 1 heeft hun plek in de competitie weer goed teruggepakt na de tegenslag van vorige week en staan door deze winst op een mooie 2e plek in de competitie met 1 punt achter op de koploper!