Gepubliceerd op 17 mrt, 2022
Geplaatst in Senioren

Nipt verlies voor dames 1

Dames 1 heeft vanavond in de Lutte met 3-1 verloren.

Om 20:00 klonk het fluit signaal in de Lutte. Vol energie en kracht gingen de dames van Cupido dames 1 van start tegen lutheria dames 1. Het werd een lange spannende set met veel rally’s. Zowel Cupido als Lutheria hadden sterk blok waardoor direct scoren lastig was. Uiteindelijk hebben de geel groene dames aan het langste eind getrokken en gewonnen met 22-25.

Door naar set 2 door met dezelfde energie, echter lukte dit niet helemaal. Lutheria begon beter te spelen en de geel groene dames werden overruled door de energie van de dames uit de Lutte. Ondanks het harde werk van de Wegdamse dames werd deze set niet beloond met 25 punten, er werd verloren met 25-20.

Hoofd leeg en opnieuw beginnen vergeten wat er was gebeurd en de punten 1 voor 1 binnen slepen. Dit is dan ook wat er in de derde set gebeurde. Zowel de dames van Cupido als van Lutheria stonden weer sterk te spelen en waren gewaagd aan elkaar. Helaas waren ook deze set de dames uit de Lutte te sterk waardoor er verloren werd met 25-19.

Set nummer 4 alles geven om een 5e set te spelen en nog drie punten mee naar huis te nemen. Aan het begin begonnen de geel groene sterk met onder andere een sterk blok van Lotte Rotink op de buitenkant. Langzaam kwamen de Hengeveldse dames in de buurt van de 20 punten. Helaas voelde Lutheria deze druk ook en gingen ze Cupido voorbij en werd helaas ook deze set verloren met 25-20. Cupido dames 1 keert terug naar Hengevelde met 1 punt voor het harde werk.

Vrijdag is het weer tijd voor een nieuwe wedstrijd nieuwe ronde nieuwe kansen. Er zal om 21:00 gespeeld worden tegen Set-Up ’65 uit Ootmarsum. Heeft u nog niks te doen kom de dames dan aanmoedigen om de 5 punten in Hengevelde te houden.