Gepubliceerd op 22 feb, 2022
Geplaatst in Senioren

Nipt verlies dames 1

Cupido heeft vrijdagavond in sporthal de Marke met 2-3 verloren van koploper Flevol uit Fleringen. Vanaf het eerste fluitsignaal barste de strijd los tussen Flevol en Cupido. Beide ploegen speelden erg goed en er werd voor elk punt gevochten. Het ging de hele eerste set gelijk op, maar de dames uit Fleringen konden de gaten net wat beter vinden en wonnen met 19-25.

De tweede set ging het beter aan de kant van Cupido. Na een uitstekende serve serie van Lotte Rotink stonden ze op een mooie voorsprong. Even leek het er op dat Flevol weer dichtbij kwam. Gelukkig wisten de dames uit Hengevelde snel om te schakelen naar hun eigen spel. Zo wonnen ze de tweede set met 25-14.

In de derde set ging het weer gelijk op met veel lange rally’s. Door een goede passes wist Cupido haar eigen aanval veelvuldig op te bouwen en scoorden ze met harde knallen. Na een lange set met knokken voor ieder punt wisten ze de set met 25-23 te winnen.

De vierde set in, op naar de winst. Helaas wist Flevol zichzelf te herpakken en kwamen al snel voorsprong. Cupido wist ondanks het goede spel, dit niet meer om te draaien. Flevol bleef de hele set een paar punten voor. De set werd dan ook verloren met 19-25.

Op naar de altijd lastige set 5! Een nek aan nek race om de punten. Flevol trok uiteindelijk aan het langste eind en won deze set met 13-15 en zo ook de wedstrijd.

Cupido speelde een goede pot, maar wist net niet te winnen van de koploper.
De volgende wedstrijd zal op 4 maart om 21.00 uur gespeeld worden tegen Twente ‘05, wederom weer in eigen huis!