Gepubliceerd op 9 apr, 2022
Geplaatst in Senioren

Geen taart voor dames 1

Cupido dames 1 heeft vanavond 4-0 verloren, tegen LEDnovate Esch Stars uit Vasse. De dames hebben veel gewerkt en hard hun best gedaan, maar LEDnovate Esch Stars heeft Cupido overtroffen.

De eerste set begon goed. Goed samenspel en mooie ballen. Cupido stond op een voorsprong, maar dat was niet genoeg. De tegenstander kwam dichtbij. Het werd erg spannend, maar het was net niet genoeg. Deze set verloren met 28-26.

De tweede set begon gelijk op. Door een sterke en stabiele service van Esch Stars creëerden hun een voorsprong. Deze set verloren met 19-25.

De derde set moesten de dames hard aan de bak. Cupido begon moeizaam. Er werden wisseltjes gedaan door coach Maik, maar de dames kregen de tegenstander niet onder controle en deze set is verloren met 21-25.

De vierde set begon goed. Ook pakte Cupido dit keer weer een voorsprong, maar ze lieten het hangen. Esch Stars kwam dichtbij, maar het bleef gelijk op gaan. Een spannend einde, maar de dames van Esch Stars maakten het winnende punt. Deze set verloren met 25-27.

Deze wedstrijd jammer genoeg verloren. Op naar de volgende wedstrijd op 22 april tegen Krekkers DS 3!