Gepubliceerd op 25 sep, 2020
Geplaatst in Senioren

Eenvoudige winst dames 1 in de beker

Vrijdagavond 21.00 uur eerste competitiewedstrijd in de promotieklasse in sporthal de Marke.

Cupido heeft op donderdagavond de bekerwedstrijd tegen Volga dames 1 in een 0-3 overwinning weten om te zetten. Volga, dat uitkomt in de eerste klasse had weinig in te brengen gezien de setstanden 25-15 en twee keer 25-13.
De dames van Cupido begonnen met een sterke service waar de tegenstander direct al geen antwoord op had. Naast een sterke service zorgden de groen-gelen ook voor veel aanvalskracht en een goede verdediging. De eerste set werd dan ook gewonnen met 25-15. Druk blijven zetten en het “eigen spel” blijven spelen was de opdracht van de coach. Dit deed Cupido goed. In de tweede en derde set wisten de dames “het hoofd koel te houden” en werden beide sets gewonnen met 25-13.
Op naar de volgende ronde in de beker!

Vanavond mogen de dames weer voor het eerst dit seizoen aantreden in de Marke. Dit is de eerste competitiewedstrijd voor Cupido dames 1, tevens ook de eerste wedstrijd in de promotieklasse. Ze spelen deze wedstrijd tegen Apollo 8 dames 4 om 21.00 uur in sporthal de Marke. De dames van Cupido zijn zeer gedreven om de eerste winst in de competitie te pakken. Het doel is een mooie en goede pot volleybal laten zien en zo hopelijk de 5 punten in Hengevelde te houden! In verband met Corona zijn er maximaal 50 supporters welkom op de tribune!