Gepubliceerd op 4 okt, 2023
Geplaatst in Senioren

Droomstart dames 1

Het eerste team van volleybalvereniging Cupido beleeft een droomstart: Volle bak uit de eerste twee wedstrijden. Vanavond tegen Holyoke uit Enter behaalde het de tweede 4-0 overwinning op rij.

Na een moeizame start van de wedstrijd in set 1, wist Cupido de achterstand toch weer om te buigen in een voorsprong. De set sliet zich kennen in  lange rally’s met veel eigen fouten. Uiteindelijk wisten de dames te winnen met 25-18.

4-0!

Ook de tweede set begon met een achterstand. Coach Bruno nam een vroege time-out en de achterstand van 1-5 werd omgezet in een 8-6 voorsprong. De kleine voorsprong van 1 of 2 punten werd de hele set vastgehouden. Boven de 20 punten gaf Cupido iets meer gas en zo wonnen ze de set met 25-19.

De derde set ging beter dan de eerste twee. Het spelletje van Cupido werd wat rustiger en er konden mooie ballen verdeeld worden aan het net. De servicedruk ging omhoog en de set werd uiteindelijk afgemaakt met 25-17.

In de vierde set wisten de groen-gelen precies waar ze moesten scoren. Deze set werd Holyoke zelfs onder de 10 punten gehouden. Er werd gewonnen met 25-8!

Volgend weekend speelt Cupido 1 op de zaterdagmiddag en wel  om 14.00 uur tegen Apollo uit Borne.