Gepubliceerd op 15 okt, 2022
Geplaatst in Senioren

Door de aanmoedigingen van Isa en Maud wint dames 1

Cupido heeft vanavond de thuiswedstrijd tegen de Krekkers om weten te zetten in een 3-1 thuis overwining. Of dit voldoende is voor de koppositie moet nog blijke uit de overige wedstrijden dit weekend.  Lotte Rotink over vanavond:

“In set 1 kwamen we moeizaam op gang en keken we tot het midden van de set steeds tegen een achterstand aan. Richting de ‘bigpoints’ konden er een klein voorsprongetje worden opgebouwd waarna Cupido 4 setpoint niet kon verzilveren. Krekkers ging er uiteindelijk met set 1 vandoor; 26-28”

Cupido kon lastig in het eigen spel komen, maar kon door hard werken wel de tweede set tot een goed einde brengen 25-18.

Ook in set drie bleek dat er hard gewerkt moest worden om de punten aan de kant van Cupido te laten vallen. Maar door een goede invalbeurt van spelverdeler Femke Beuving kon de set toch gewonnen worden 25-21.

In de 4e set liep Cupido al gauw uit naar een 8-1 voorsprong en de set leek binnen, maar niks bleek minder waar: De dames van  Mariaparochie kwamen terug en konden dus onbevangen spelen. Doordat Julia Blokhorst op een cruciaal moment kon “killblocken”, werd de wedstrijd toch gewonnen, set 4: 25-17.

Lotte Rotink: “Met de aanmoedigende mini’s Maud Schonenborg en Isa Assink werd het ook nog een feestje in de kantine, bedankt voor jullie support!!”