Gepubliceerd op 22 mrt, 2018
Geplaatst in Senioren

Dames boekt 3-1 overwinning op DVO

Op de late woensdagavond vertrokken de dames richting Hengelo Gelderland! Om 21.00 uur klonk het eerste fluitsignaal. Door de 1-3 overwinning zijn de volleybaldames nu koploper met nog 3 wedstrijden voor de boeg.

De blokkering was sterk, waardoor de dames van DVO weinig in te brengen hadden. Er werd aan Hengeveldse kant goed verdedigd waardoor de spelverdeler haar aanvallers goed kon bedienen. De ballen werden goed neergelegd en ze konden de set winnen met 13-25. De derde set zetten de meiden deze spirit voort en lazen ze het spel van de tegenstander goed. De dames van DVO kwamen nog even terug, maar Cupido bleef volhouden en trokken de set met volle overtuiging naar zich toe met 22-25.

In de traditionele lastige vierde set liep het wat minder soepel. De groen-gelen begonnen niet goed, waardoor ze tegen een achterstand van 7-1 aanliepen. DVO zorgde met een goede service voor wat onrust in de passing. Hierdoor kon de spelverdeelster haar aanvallers niet meer goed bedienen en werd het niet meer afgemaakt. Ze wisten uiteindelijk nog terug in de wedstrijd te komen, maar dit kwam te laat. De dames wisten de set niet meer naar zich toe te halen. Door een cruciale fout van de scheids ging de set naar DVO met een stand van 20-25. Toch nog een overwinning van 3-1. 4 punten mee naar Hengevelde en nog steeds op de eerste plek in de ranglijst, met nog 3 wedstrijden te gaan.

"Op 6 april spelen we in eigen sporthal de kraker tegen Havoc, nummer 3 van de ranglijst. Het fluitsignaal zal om 21.00 uur klinken. Kom ons allemaal aanmoedigen!"