Gepubliceerd op 11 jan, 2020
Geplaatst in Senioren

Dames 1 wint met ruime cijfers

Cupido heeft zichzelf vanavond tegen Holyoke een goede dienst bewezen, ze wonnen in eigen huis met 4-0. De eerste bal van de wedstrijd was voor de mini van de week, Elisa ten Thije. Ze wist de rally te winnen van de tegenstander en heeft Cupido daarna erg goed aangemoedigd, Elisa bedankt!
De eerste set begon erg goed doordat de dames van Cupido veel druk zette op de tegenstander. Cupideo speelde zelf een goed spelletje in de aanval, waar Holyoke D2 geen antwoord op had. Ze hielden de dames uit Enter zelfs onder de 10, de uitslag van deze set was namelijk 25-9.
De tweede set ging verder met dit sterke spel van de Hengeveldse dames. Door goede serve series en de druk in de aanval bleef Holyoke deze set weer onder de 10, 25-8.
De derde set had Cupido even wat moeilijkheden in het begin, zo kwamen ze op een 3-9 achterstand. Gelukkig was daar de geweldige serve serie van Marieke Beuving welke Cupido weer op een stand van 19-9 bracht. Uiteindelijk werd deze set afgemaakt met 25-12.
De vierde set kon Cupido de concentratie vasthouden en bleven ze goed volleyballen. Doordat de blokkering erg goed stond, wist Holyoke ook deze set niks in te brengen. Deze set werd gewonnen met 25-9.

De volgende wedstrijd is vrijdag 17 januari om 20.30 uur tegen Tornado Geesteren DS2 in de Ransuil in Geesteren. Kom Cupido aanmoedigen!