Om 10.00 uur vertrok Cupido naar de Reggehal in Rijssen. Een wedstrijd op de zaterdagochtend blijft altijd lastig en dat bleek ook vandaag weer. Aan het begin van de eerste set moesten beide ploegen even opstarten, waardoor het gelijk op ging.

Halverwege wist Cupido toch hun eigen spel op te pakken en dit door te trekken naar het eind van de set. Deze werd gewonnen met 16-25, op naar de tweede set. Hier keken de groen-gelen de gehele set tegen een achterstand aan. Ze wisten het nog spannend te maken aan het eind, maar net niet te winnen.

Deze set ging naar Rivo met 27-25. De knop moest om en er moest meer gescoord worden. Dit deed Cupido goed, de service-druk ging omhoog en ook aan het net werden er mooie ballen ingeslagen. Ze wonnen de derde set met 16-25.

Om de wedstrijd binnen te halen, moest ook de laatste set gewonnen worden. Het was een spannende set met veel lange rally’s. Uiteindelijk wist Cupido te winnen met 23-25. Vier punten mee naar Hengevelde! En met nog 2 wedstrijden te gaan in de competitie, blijft het bovenin spannend.