Gepubliceerd op 1 okt, 2022
Geplaatst in Senioren

Dames 1 wint de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen

Dames 1 heeft in de eerste thuiswedstrijd deze competitie in sporthal de Marke Set-Up’65 met 3-2 verslagen!

Om 19.00 begonnen de dames van Cupido aan de strijd! Set up begon aan de serve, deze hadden de Hengeveldse volleybaldames gelijk onder controle en zo trokken ze de punten gelijk naar de Wegdamse kant! Na veel lange rally’s kwam Set Up gelijk; dit werd door ons niet geaccepteerd met veel concentratie trok Cupido de punten aan haar kant!
De set eindigde in 25-19

De tweede set begon Cupido ook erg sterk met een serve serie van Susan Beuving trokken ze de punten tot 4-0! Na enkele fouten in de verdediging en zo geen kansen in de aanval werd set up de baas over het spel. Anouk Beuving: “Wij konden de punten niet meer terug winnen en zo werd de set geëindigd met 23-25”

In de derde set wilde Cupido Set Up het tegendeel bewijzen en zo nam Cupido te veel risico: Anouk: “We kwamen achter te staan en konden de punten maar niet binnen halen. Er werd weliswaar flink gevochten in de verdedigen, maar deze konden we niet winnen! De set werd geëindigd met 23-25.

Cupido wilde in de vierde set 100% geven. Set-Up begon met een andere opstelling en miste zo wat waardevolle spelers! Anouk: “Janne Lettink kwam aan de serve en trok zo 5 punten naar onze kant met een goeie voorsprong werd deze set goed afgemaakt met 25-17.

Bij een stand van 2-2 wordt er nog een set gespeeld zo begon Cupido aan de 5e set van de wedstrijd. Cupido mocht beginnen met de serve met goed samenspel werd de eerste set naar de Hengeveldse kant getrokken met 8-4.
Anouk: “Na een kant wisseling wist Set-up onze zwakke punten op te zoeken en gingen ze veel zoeken in de verdedigen er werd gestreden tot het laatste punt en na opnieuw een mooie serve serie van Janne Lettink wonnen wij deze set met volle overtuiging met 15-13!

Wij willen alle supporters en de mini’s van de week bedanken voor de super goeie aanmoediging!”

Hieronder nog enkele filmpjes met de mini’s van de week!