Gepubliceerd op 29 jan, 2023
Geplaatst in Senioren

Dames 1 verspeelt punten in Mariaparochie

Dames 1 heeft op de late vrijdagavond zichzelf een slechte dienst bewezen door in Mariaparochie met 3-2 het schip in te gaan. De dames begonnen de wedstrijd weliswaar met een fanatieke instelling maar door veel foutservices en goeie verdediging van de Krekkers wist de tegenstander de eerste set binnen te halen met 25-21.

De tweede set; Ze begonnen sterk maar kregen ook punten tegen van de goede samenwerking van de Krekkers. Door het harde werken wisten de meiden uit Hengevelde de 2e set binnen te halen met 21-25.

In de derde set zakte de moed weer in de schoenen en wisten de volleybaldames de stand op de ranglijst niet in cijfers uit te drukken. De set ging verloren met 25-18.

De dames stonden dus 2-1 achter en ze wisten wat hun te doen stond. Door met name een goeie service serie van Janne Lettink maakten de dames een grote doorsprong en haalden de set binnen met 18-25.

Met de energie van de 4e set begonnen de dames de 5e set. Door een goeie service serie van de Krekkers kwamen de dames op een 8-0 achterstand. Ze wisten een paar punten dichterbij te komen, maar verloren de set met 15-10.

Dit maakt de eindstand van de wedstrijd 3-2 voor de Krekkers uit Mariaparochie.