Gepubliceerd op 23 mrt, 2019
Geplaatst in Senioren

Dames 1 verslaat Wevo

Cupido wist de thuiswedstrijd tegen Wevo uit Weerselo vanavond om te zetten in een 3-1 overwinning. In de uitwedstrijd eerder in het seizoen was het hard tegen hard, spannende sets met 2 punten verschil gingen zowel naar Cupido als Wevo en eindigde uiteindelijk in een 3-2 nederlaag. Dus wat goed te maken hadden de groen gelen zeker. Fris werd de eerste set gestart en Wevo bleek geen antwoord in huis te hebben: 25-21. In de tweede set was het wat spannender en stond Wevo lang voor. Mirthe Escher maakte een prima invalbeurt, en kon de spelverdeler goed bedienen met de juiste pass. In het midden van de set kwamen de Wegdammers langszij en uiteindelijk in “bigpoints” vlogen de setpunten zowel naar Cupido als naar Wevo, maar uiteindelijk trokken de groen gelen aan het langste eind: 27-25. De 3e leek hetzelfde te verlopen dan set 2. 

wevo 2

 Op een stand van 5-9 nam coach Dennis Polman een time-out en daarna ging de site-out richting Hengevelde. Door een leuke opslagserie kwam Cupido weer langszij: 12-9. Hij bracht Anne Lammersen binnen de lijnen, maar helaas bleek uiteindelijk Wevo toch de bovenliggende partij: 20-25. De 4e kon Cupido steeds tegen een voorstand aan kijken en dit gaven ze niet meer weg: 25-20. Met deze nette 3-1 overwinning kan Hengevelde weer 4 punten bijtellen en verstevigd zo de 3e plek op de ranglijst. Volgend weekend staat er een vrij weekend voor de deur.

De eerstvolgende wedstrijd is de knaller tegen Rivo Rijssen, de nummenr2 van de ranglijst. Deze wordt weer thuis gespeeld om 21.00uur in sporthal de Marke.