Gepubliceerd op 25 sep, 2021
Geplaatst in Senioren

Dames 1 verrast zichzelf met topprestatie

De dames van Cupido 1 hebben menigeen verrast middels een 4-0 thuisoverwinning tegen Lutheria dames 1.
De groen gelen wisten dat ze aan de bak moeten tegen deze tegenstander, door het spelen van hun eigen spel kwamen ze op een gegeven moment met 15-8 voor te staan. Lutheria kwam toch enigszins terug, het ging gelijk op tot in de big points. De dames van Cupido hebben de set uiteindelijk naar zich toe getrokken met een eindstand van 25-22.

De tweede set ging vanaf het begin gelijk op, beide teams moesten keihard werken voor hun punten. Ook hier lag de focus op, het eigen spel blijven spelen. De rally aangaan en toeslaan wanneer het kon. Deze set heeft Cupido uiteindelijk binnengesleept met 25-21.

Door naar de derde set, deze was onder ander te winnen door meerdere service series van zowel Susan Beuving als Jasmijn Escher. Het blok aan de andere kant van hert net werd sterker en in de aanval zat nog meer overtuiging. De set is gewonnen met 25-13 en daarmee werd beslist dat de punten in Hengevelde blijven.

De set voor de bonuspunten, ofwel de vierde set is overtuigend gewonnen met 25-13 door de Dames van Cupido, door te blijven doen wat ze moesten doen. Eigen spel, sterke serve en duidelijke communicatie.