Gepubliceerd op 7 nov, 2021
Geplaatst in Senioren

Dames 1 strijdend ten onder in Fleringen

De eerste nederlaag voor Cupido 1 in de competitie. Gisteren hebben ze enorm hard gestreden in Fleringen, maar helaas niet alle punten mee naar huis genomen. Het was een wedstrijd waar hard gewerkt werd, helaas niet beloond in de resultaten.

In de eerste set startte de dames met volle overtuiging. Iedereen was enorm gefocust bezig en dit was misschien wel de valkuil. De dames wouden te veel druk geven, waardoor er domme fouten werden gemaakt en ze niet in de wedstrijd kwamen. De eindstand van deze set was 25-10.

De tweede set was de mindset even gereset mede door de peptalk van de coach. De volleybalsters moesten meer met elkaar in gaan volleyballen en hun eigen goede, snelle spel weer oppakken met elkaar, ongeacht het resultaat. Dit hebben de dames toegepast en er werd hard gewerkt voor ieder punt. Het team stond er weer! Dit fanatisme zorgde voor een spannende set, waar Cupido net aan het langste eind trok en de set wonnen met 23-25.

Dit spel en fanatisme voortzetten was het doel voor set nummero 3. Zo gingen de groen-gelen er ook in. Al snel kreeg Cupido moeite met de servicepass. Hier moest flink op geanticipeerd worden. Het scoren van de aanvallers werd steeds minder. Er werd gevarieerd en gestreden, maar toch heeft Flevoll ook deze set gepakt met een stand van 25-23.

In de laatste set die gister gespeeld is zijn ze niet alleen een punt verloren. Spelverdeler Susan Beuving viel geblesseerd uit. Hoogstwaarschijnlijk gaan ze haar de komende wedstrijden missen. Femke Beuving speelde als tweede spelverdeelster een goede invalbeurt. Concentratie was belangrijk. Cupido kreeg het spel van Flevoll maar niet onder controle dit resulteerde in de laatste setstand van 25-15 waarmee Fleringen de wedstrijd won.