Gepubliceerd op 26 sep, 2019
Geplaatst in Senioren

Dames 1 strijdend ten onder

Volleybalvereniging Cupido heeft woensdagavond in sporthal de Marke de bekerwedstrijd nipt met 2-3 verloren van tegen Twente 05 dat afgelopen seizoen uitkwam in de 3e divisie. Lyn Roorda:”
De eerste set zaten we nog niet lekker in de wedstrijd en speelden we beneden ons niveau en verloren deze met 15-25. De tweede set was het tegenovergestelde van de eerste! We waren sterker en hadden veel diversiteit in de aanval en de tegenpartij leek daar moeite mee te hebben. De set eindigde met 25-13. De derde set ging gelijk op. Aan het eind hadden we een sterke pass en paar mooie blokken. En wonnen we de set met 25-18. De vierde set begonnen we met een achterstand van 3-12. Door goede serve-series van Maureen en Marieke en goed invalwerk van Karlijn Wensink  hebben we de achterstand teruggewonnen. Maar helaas hebben we deze set verloren met 23-25.
 Een vijfde set moest de beslissing brengen. Ook deze set hebben we veel inzet getoond en mooie punten gepakt, Twente 05 net iets te sterk voor ons. Helaas hebben we deze wedstrijd verloren met 2-3.
Aankomende zaterdag spelen we onze eerste competitiewedstrijd om 17:00 in sporthal de Zomp in Enter”.