Gepubliceerd op 15 dec, 2023
Geplaatst in Senioren

Dames 1 sluit als koploper 2023 af

Dames 1 wist vanavond met 4-0 te winnen van Devoco uit Denekamp en bekroonde zichzelf daarmee als Herbstmeister!

Met een mooie volle tribune en onder het toeziend ook van de jongste jeugd vanuit de zaal ging Cupido D1 voortvarend van start. Al vrij snel stond er een veilige voorsprong op het score bord en DeVoKo had weinig in te brengen in zowel set 1 als 2. Met een nette stand van 25-16 en 25-14 werd dit dan ook netjes afgerond.

In set 3 konden de groen gelen de juiste knoppen niet vinden. Er werd constant achter de feiten aan gelopen en ze hadden moeite met het ongecontroleerde spel van de meiden uit Denekamp. Op wilskracht en karakter werd wel als eerst de eindstreep behaald; 25-19.

Rowan on fire!

Set 4 is wederom een belangrijke om de koppositie te verstevigen, dus tandje terug is niet aan de orde. Met weer iets een stroef begin, maar uiteindelijk een beter middenstuk en een knappe laatste service serie van Jasmijn, konden de groen gelen ook deze set binnenhalen 25-16
De eerste competitie helft zit er bijna op en met nog maar 1 wedstrijd te gaan in 2023 is het 1e van Cupido in ieder geval al gekroond tot herbstmeister!

Het jeugdteam CMV2: “Team van de week”.