Gepubliceerd op 13 okt, 2018
Geplaatst in Senioren

Dames 1 revancheert zich

Met een 0-4 overwinning op Rivo in Rijssen revancheerden de Hengeveldse volleybaldames zich na de historische thuisnederlaag van vorige week. Ze begonnen sterk aan de eerste set met een goede serve van Anouk Vehof waar Rivo werkelijk ‘niks van kon maken’. Dit eindigde na een tussenstand van 13-3 in 11-25.  Met groot enthousiasme begonnen ze aan de tweede set; ook hier zat een goede serve serie en wel Marieke Beuving. Hierdoor liepen ze uit naar een voorsprong maar liefst 15 punten. Dit met name door de goede blokkering van Maureen Grefte. De set eindigde dan ook met een stand van 11-25.  Bij het begin van de derde set begon Rivo met een sterke serve:

Het werd even aanpoten voor de Wegdamsen. Uiteindelijk was het wederom de serve serie van Anouk Vehof die de overwinning binnen haalde met een eindstand van 20-25.
In de vierde set moesten ze toch weer even opstarten, dit werd weer goed gemaakt door de blokkering van Lotte Rotink en Maureen. Na een driemeterlijn aanval van Anne Lammersen kwamen ze dan ook weer op voorsprong. Het was Anouk Beuving die de wedstrijd afsloot met een keiharde ace. De setstand was dan ook 21-25.

Dit resulteerde in een eindstand van een dikke 0-4 winst. De 5 punten nemen ze mee naar Hengevelde, waar ook de volgende wedstrijd zal plaatsvinden. Alle support is welkom op 24 oktober te Hengevelde tegen Rosstars