Gepubliceerd op 30 mrt, 2024
Geplaatst in Senioren

Dames 1 op glorieuze wijze naar de titel

Cupido heeft vanavond in Vasse op glorieuze wijze de titel binnengehaald middels een 4-0 overwinning. De spanning was te snijden in de piepkleine sporthal in Vasse maar Cupido liet van meet af aan weten: Die titel is voor ons! Een bomvolle tribune, trommels, toeters en bellen! Dit kon niet meer mis gaan en dat ging het ook niet! Met 1 gewonnen set was het kampioenschap binnen, de ontlading was groot zowel op het veld als op de tribune. Het veld was bezaaid met confetti dat vanaf een geel groene tribune triomfantelijk naar beneden dwarrelde! Zowel de eerste als de tweede set werd met 25-19 gewonnen.

KLIK HIER VOOR FOTO’S EN FILMPJES

LEDnovate Esch Stars 1 vocht voor wat het waard was maar het kon simpelweg niet mee met het Wegdamse volleybal geweld. Ook in set drie denderde Cupido door, zijn het wat moeizamer maar gewonnen met 25-23.

Oma Ria Escher met kleindochter Mirthe Escher

Zou de kampioenswedstrijd dan toch een 4-0 overwinning worden? In ieder geval was de beleving en vreugde bij ieder gewonnen punt gelijk aan de eerste set. De wil om vandaag met al dat publiek op de tribune volle bak te halen was bewonderenswaardig.

“Eén set moet kunnen” was de opmerking die een speelster uit Vasse maakte na drie verloren sets op rij:

Daar dachten de Hengeveldse dames anders over en de titel werd op glorieuze wijze binnengehaald middels een 4-0 overwinning! Met als gevolg een vreugde uitbarsting van jewelste! Zowel op het veld als op de tribune!

De laatste set werd een voorsprong van 22-12 nog bijna achterhaald, maar bijna is helemaal niet.

Cupido heeft de scudetto met veel passie naar Hengevelde gebracht, het zal naar verluidt nog lang onrustig blijven in Hengevelde! Op naar de gladiolen! Al kwamen die niet uit Vasse….

4 x Beuving

Ook Remco Beuving, de vader van 4 speelsters werd gefeliciteerd en zijn reactie op de opmerking: “Zonder jou waren ze het niet geworden antwoordde hij:
“Dat weet ik wel zeker!”