Gepubliceerd op 17 feb, 2018
Geplaatst in Senioren

Dames 1 onderuit in Neede

In de strijd om de bovenste plek hebben de Hengeveldse volleybaldames zich vandaag met een 3-1 nederlaag een uiterst slechte dienst bewezen.Om 15:00 begon de veelbelovende wedstrijd tegen de volleybalsters uit Neede. Nadat de groengelen de vorige wedstrijd onnodig een punt hadden laten liggen ging Cupido dit keer weer voor de volle 5 punten! Hoe anders liep het hedenmiddag! De eerste set kwamen de dames op een grote achterstand door een goede service van Dynamo Neede. Er werd slecht gecommuniceerd en er werd weinig gescoord. De power was even uit de dames en ze kwamen niet in hun eigen spel. De Hengeveldse dames probeerden zich nog sterk te houden en kwamen even terug, maar toch trok Dynamo aan het langste eind. Helaas eindigde de set dan ook met 25-21. De dames begonnen in de tweede set gelijk op:

Tot het moment dat er een discussie met de scheids plaatsvond, dit kwam het spel niet ten goede. Dynamo liep ver uit en de groengelen probeerden alles wat ze konden alleen het lukte gewoon niet. Ze zochten de fouten bij een ander op en werden onzeker wat niet nodig was. Ze speelden met minder lef en ze konden het niet meer recht zetten. Neede won de set met 25-19.

In de derde set was het precies hetzelfde verhaal en kwam Cupido wderom op een grote achterstand. Spelverdeler Susan Beuving probeerde van alles, naar links naar rechts, niets leek te helpen. Het enthousiasme werd minder en de kopjes gingen naar beneden. Ze deden er al met al nog alles voor om de set te winnen maar werd dit niet waargemaakt en verloren ze de set dan ook met 25-18 In de vierde set was het alles of niets.

Met die spirit gingen de dames de vierde set in. Het was spannend en het ging gelijk op. De dames kwamen weer in hun spel en er werd weer gescoord. Met name aan de buitenkant door Anouk Vehof werden de punten naar Cupido getrokken. Deze set won Cupido met 25-22. Kortom de dames hebben hun best gedaan, alleen Dynamo DS2 was beter en Cupido kwam niet in hun spel. Ondanks dat hebben ze nog een punt gepakt. De dames hopen dat het volgende week tegen Tornado Geesteren beter gaat!

De volgende wedstrijd spelen ze in Geesteren op 23 februari om 21:15.

stcup1