Gepubliceerd op 3 apr, 2022
Geplaatst in Senioren

Dames 1 neemt revanche op apollo

Zaterdagmiddag mocht Cupido dames 1 aan de bak in Borne en wisten deze wedstrijd in een 2-3 overwinning om te zetten. Na de vorige wedstrijd tegen Apollo 8 met 3-1 verlies, nemen de dames nu  3 punten mee naar Hengevelde!

De eerste set begon sterk met een goede service serie van Susan Beuving. Hierdoor begon Cupido met 9-0 voorsprong. De groengelen denderden de set door en wonnen deze met maar liefst 13-25.

De tweede set ging gelijk op. Punten werden aan beide kanten verdiend. Apollo wist door te zetten en won de set met 25-18.

In de derde was het wederom weer spannend. Door verdedigend veel ballen te onderscheppen en lange rally’s te winnen kwam deze setstand uit op 19-25 voor de dames uit Hengevelde.

In de vierde set kwam Apollo aan een goede service serie. Cupido wist deze niet te onderdrukken en verloor de set met 25-21

De sfeer was goed aan de Hengeveldse kant. Alles werd ingezet om de punten mee naar Hengevelde te nemen. De 5e set werd met volle overtuiging gespeeld en gewonnen met 15-8!