Gepubliceerd op 18 dec, 2022
Geplaatst in Senioren

Dames 1 met volle winst de winterstop in

Dames 1 heeft vrijdagavond in eigen huis Tornado met 4-0 terug naar Geesteren gestuurd. In de 1e set startten de dames gelijk met een ruime oorsprong, deze mede door een sterke servedruk. Er werd netjes gespeeld, de pass kwam en werd goed afgemaakt en de eerste setwinst was daar: 25-15.

De 2e set was een herhaling op set 1. Alles lukte, de rally’s werden goed aangegaan en fel afgemaakt. De 2e set werd wederom gewonnen met 25-15.
Met name spelverdeelster Femke Beuving was een van de bepalende speelsters vandaag. Door veel af te wisselen kregen de aanvalsters veel ruimte om combinaties te lopen. De set werd spannend, maar uiteindelijk toch nog eenvoudig gewonnen met 25-19.
De 4e set begonnen de groen gelen met een achterstand. Door eigen spel te spelen en een goede organisatie neer te zetten kwamen de dames weer bij en speelden de set uit met een eindstand van 25-16.
Tevreden gaan de dames van Cupido de rustperiode in. Toch moet er getraind worden aangezien er direct na de rust belangrijke wedstrijden op het programma staan.
Voor nu fijne feestdagen, en wij hopen jullie gelukkig en gezond terug te zien op vrijdag 13 januari om 19.00 op de tribune!