Gepubliceerd op 8 feb, 2020
Geplaatst in Senioren

Dames 1 in eigen huis ten onder tegen Dynamo Tubbergen

Cupido heeft gisteren in eigen huis met 2-3 verloren. Dynamo uit Tubbergen was in een spannende partij te sterk voor de geelhemden. Om 21.00 klonk het fluitsignaal in de Marke en kon de wedstrijd beginnen. De eerste keer tegen Dynamo Tubbergen wonnen de dames uit Hengevelde met 3-1. De dames gingen volle moed de wedstrijd in. Ze wouden een goed resultaat neerzetten om de koplopersplek te behouden. In de eerste set kwamen de Hengeveldse volleyballers niet in hun spel. Dit resulteerde in een flinke achterstand. De meiden liepen achter de feiten aan. Door een aantal goede services werd de voorsprong van de tegenstander kleiner. Toch trok Dynamo Tubbergen aan het langste eind en won de set met 19-25.

In de eerste set kwamen de Hengeveldse volleyballers niet in hun spel. Dit resulteerde in een flinke achterstand. De meiden liepen achter de feiten aan. Door een aantal goede services werd de voorsprong van de tegenstander kleiner. Toch trok Dynamo Tubbergen aan het langste eind en won de set met 19-25.

In de tweede set wisten de groen-gelen dat er iets moest gebeuren. Door goede coaching en service druk konden de dames van Cupido in hun eigen spelletje komen. De tegenstander stond meer onder druk en dat leverde goede resultaten op. De Hengeveldse dames wisten de set naar zich toe te trekken met 25-18.

In de derde set ging het precies zoals de eerste set. De meiden hadden enorme pieken en dalen. Delen van de set speelden de dames sterk en overtuigend. Toch waren de dalen waar alles niet ging zoals ze wouden overheersend en verloren ze de set met 22-25.

De vierde set was het alles of niets om nog een vijfde set te spelen. Dit was dan ook de instelling. Blanco de set in. Hard werkende mensen in de verdediging en de alertheid aan het net zorgde voor een 25-12 winst.

De laatste set ging het gelijk op. Aan beide kanten werden erg goede dingen laten zien. Toch kwam er weer een keerpunt in deze set. De meiden kwamen opnieuw op een achterstand. Ze wisten dit dan ook niet meer recht te trekken en verloren deze set met 10-15.

Dit verlies van 3-2 gaf Lutheria weer de koppositie in de ranglijst. Bedankt voor uw support! De volgende wedstrijd wordt op Woensdag 12 februari om 20.00 gespeeld in de Marke tegen de nummer 4. Alle support is van harte welkom!