Gepubliceerd op 19 okt, 2019
Geplaatst in Senioren

dames 1 geeft gas in eigen huis

Cupido was vanavond duidelijk een maatje te groot voor de Enschedese dames van Vips Bardot getuige de 4-0 overwinning vanavond in sporthal de Marke en blijft daardoor koploper! Na het 3-2 verlies van vorige week, werd de focus weer op vertrouwen van het eigen volleybalspel gelegd.
Er werd nog wel wat wisselvallig gestart: Het lukte Vips steeds om enkele puntjes voor te staan in het begin van de set. Gelukkig pakte Cupido de draad snel op en nam de voorsprong over en kon deze uiteindelijk verlengen met een batterij aan setpoints. Set 1 eindigde in 25-17.
 

cupido 18 okt 19 3

 Lotte Rotink en Anouk Beuving met het 'killblok'

De 2e set stond er al snel een 6-0 op het scorebord, Vips wist niet hoe ze het tij moesten keren. Ze kregen hun eerste punt na een aangevraagde time-out. De rest van de set hebben de Hengeveldenaren ook constant voorgestaan: 25-14
De 3e en 4e set werden de dames uit Enschede omvergeblazen. Alles verliep goed! Dit resulteerde in duidelijke cijfers, met setstanden 25-7 en 25-8!
 
Komende woensdag al, staat de volgende wedstrijd op het programma: Cupido D1 - Lutheria D2, de nummers 1 en 2 tegen elkaar! Om 20.00 uur start de wedstrijd, wees welkom!
 
Hieronder de stand na vanavond:
 
s