Cupido dames 1 heeft woensdagavond in eigen huis een 3-0 winst weten te boeken tegen Vios Beltrum dames 1.

Femke Beuving, speelster van Cupido 1 hierover: “Dit betekent dat we door zijn naar de halve finale van de bekercompetitie!”

Onder toeziend oog van een goed gevulde tribune waren de Hengeveldse dames in goede vorm.

Set 1: Om 20.00 uur klonk het fluitsignaal in sporthal de Marke. De dames hadden er zin aan en gingen vol goede moed de wedstrijd in. De eerste set ging gelijk op. De punten werden vanaf beide kanten gescoord en het spel was een beetje onrustig. Cupido ging teveel mee met het niveau van de tegenstander. De dames maakten toch aan het eind van de set een paar mooie punten en de set werd binnengeslagen met 25-19.

Set 2: De tweede set begon gelijk goed. De punten kwamen makkelijk binnen en ze stonden op een grote voorsprong. Dit ging door en deze set werd gewonnen met 25-13.

Set 3: De derde set begon met een achterstand. De tegenstander maakte aardig wat punten met de service. Cupido liet het niet over zich heenlopen en vocht terug. Door hun eigen spel te spelen wonnen ze deze set met 25-20.

Door deze overwinning is Cupido zoals gezegd door in de halve finale en zal de volgende wedstrijd tegen Heyendaal Dames 1 uit Nijmegen zijn. De datum en locatie voor deze wedstrijd is nog niet bekend.

Aankomende vrijdag 9 februari staat er weer een wedstrijd op de planning! Deze tegen Set-Up ‘65 dames 2. Om de koppositie vast te houden moeten alle punten in Hengevelde blijven. De wedstrijd zal om 19.00 uur starten in Sporthal de Marke. De dames hebben er zin aan en zetten alles op alles om deze wedstrijd te winnen!