Gepubliceerd op 9 feb, 2018
Geplaatst in Senioren

Dames 1 doet zichzelf tekort

Dames 1 van volleybalvereniging Cupido heeft vanavond thuis met 3-1 gewonnen van Grol 1. Nadat de eerste 2 sets ruim in het voordeel van de groen gelen uitviel, mag die ene verlies set rustig een teleurstelling genoemd worden in de jacht op plek 1. Vooral gezien het feit dat de Wegdamse dames veruit de bovenliggende partij waren in deze fase. De eerste set begonnen de geel-groene krachtig, het blok zat dicht, de pass-lijn stond goed en de ballen werden afgemaakt. Deze set werd dan ook ruim met 25-14 gewonnen. De tweede set werd dit mooie spel doorgezet, halverwege de set ging Susan Beuving door haar enkel.Haar positie werd heel goed opgevangen door haar zusje: alle complimenten voor Marieke Beuving.

cup 9 feb 18 31

 ”In deze set was ook de mooie opslag serie van Jolijn Rotink, met z'n allen hebben we deze set gewonnen voor Susan met een stand van 25-12.
Susan Beuving kon de derde set weer beginnen. Deze set verliep zoals de vorige twee, met z'n allen hebben we het gedaan, krachtig spel en geen angst. Onverwachts bezoek kwam langs, de tribune zat opeens vol met de carnavalsvereniging uit Hengevelde. Uit volle borst hebben ze de dames van Cupido aangemoedigd. Dit resulteerde een in een 25-13 winst.
De vierde set begon Cupido met het gevoel dat het goed zou komen, doorgaan zoals we de hele wedstrijd gespeeld Hebben: op scherp en punten maken. Dit verliep helaas anders dan gepland, we speelden niet zoals de eerste drie sets. Het lukte niet meer, helaas schoten we te kort waardoor deze verloren werd met een stand van 20-25”.