Gepubliceerd op 9 okt, 2021
Geplaatst in Senioren

Dames 1 dendert door

De dames van Cupido hebben het wederom voor elkaar gekregen om het maximaal haalbare in de wacht te slepen in de thuiswedstrijd tegen de Krekkers uit Mariaparochie! Door de tweede keer op rij de felbegeerde 5 punter te boeken staan ze na 2 wedstrijden zelfs bovenaan! Jasmijn Escher
’We hebben inderdaad ook de tweede wedstrijd met 4-0 gewonnen! Een pot met veel rally’s maar we hebben het weer voor elkaar gekregen”.

De eerste set liep gelijk op, maar de dames hebben gewerkt met veel servicedruk tot het einde en wisten de set uiteindelijk binnen te harken met 25-21.

Met de eerste set in de pocket was het zelfvertrouwen groot. Ze wisten binnen afzienbare tijd ze een mooie voorsprong te creëren, waardoor de Krekkers in een dipje belandden. De set werd relatief eenvoudig gewonnen met 25-15.

De derde set begon spannend, de teams liepen gelijk op. Cupido kreeg een paar miscommunicaties en schoonheidsfoutjes te verwerken waar de Krekkers moed uit wisten te putten. Cupido wist zich toch te herpakken en wint ook de derde set met met 25-23.

In de laatste set leek het verzet gebroken; 25-17.

Jasmijn: “Door veel samen te werken wisten we de 5 punten binnen halen en zijn nu de koplopers van de competitie!
Ook hadden we natuurlijk een mini van de week, Amy Koopmans. We hebben er met ons allen voor gezorgd dat ze een leuke avond heeft gehad. Amy heeft na afloop een getekende bal mee naar huis gekregen”.

Ook dames 2, met name Tess Berg genoot met volle teugen van wedstrijd!!