Gepubliceerd op 15 feb, 2019
Geplaatst in Senioren

Dames 1 boekt terechte overwinning op Flevoll, Marieke Beuving uitblinker

De wedstrijd tegen Flevoll, die al tweemaal verzet werd, werd vanavond dan eindelijk gespeeld in eigen hal. Met op de tribune veel publiek, voornamelijk voor de mini van de week Mila Broshuis werd de eerste set gestart. De groen-gelen kwamen ietwat moeilijk op gang waardoor het scorend vermogen uit bleef. Aan het einde van de set herpakten de dames zich wat uiteindelijk resulteerde in een 25-20 voor de thuisploeg. Het tweede bedrijf werd de stijgende lijn doorgezet:
Het tempo werd verhoogd en de set werd gewonnen met 25-14. Ook in de derde en vierde set bleven de dames een stabiele prestatie afleveren. Set-ups werden netjes bij de aanvallende kracht afgeleverd, waardoor zij op hun beurt ervoor zorgden dat de ballen hard en gericht bij de tegenstander op de grond terechtkwamen. De derde set resulteerde in een uitslag van 25-16, in de vierde set wisten de dames nog 1 puntje meer van de tegenstander af te pakken. Namelijk een 25-15 winst voor de groen-gelen.
Een degelijke 4-0 werd behaald met een uitstekend spelende Marieke Beuving en mede door Mila en het vele publiek, bedankt allen!