Gepubliceerd op 10 dec, 2023
Geplaatst in Senioren

Dames 1 blijft winnen

Cupido heeft zaterdagmiddag in Rijssen bij Rivo de volle buit gepakt door met 4-0 te winnen. Cupido Dames1 begon de eerste set wat rommelig, het ging gelijk op tot 5-5. Daarna kwam er een sterke service serie, waar Rivo geen antwoord op had. Met mooie aanvallen en een sterke verdediging eindigde de set in 8-25.

In de 2e set werd het goede spel van Cupido voortgezet. De blokkering stond nog beter, waardoor Rivo weinig kon scoren. Deze werd wederom met ruime cijfers gewonnen, 6-25.

De derde set werd er begonnen met een paar slordige fouten aan eigen kant. Hierdoor liep de stand tot 8-8 gelijk op. De dames van Cupido moesten even wat meer gas geven en wisten het om te buigen tot een voorsprong van 6 punten. Na de goede invalbeurt van Mila Broshuis werd deze set gewonnen met 13-25.

Set 4 was een kopie van set 2. Sterke verdediging, mooie aanvallen en de juiste blokkering. Ook in deze set werd Cupido ondersteunt door jeugdspelers. Noortje Tuinte en Mila Broshuis speelden deze set uitstekend. Directe punten vanuit de service van Mila en het laatste punt van de wedstrijd kwam van Noortje. 4-0 winst!

Op naar de volgende wedstrijd op 15 december in sporthal de Marke.