Gepubliceerd op 21 jan, 2023
Geplaatst in Senioren

Dames 1 blijft meedoen aan top na winst op de dames uit Vasse

Cupido heeft vanavond in sporthal de Marke met 4-0 gewonnen van LEDnovate Esch Stars dames 1 uit Vasse.

Na de opslag van de twee talenten van de week Lisanne Visscher en Ilse Hogenberg ging de eerste set van start. Cupido had moeite met op gang komen en kwam op een kleine achterstand. De Wegdamse dames wisten de knop om te zetten en de achterstand werd ingehaald. Dit was mede te danken aan de service druk en de aanmoediging van de talenten van de week.
De set werd gewonnen met 25-18.

Hoppa!

Door naar set twee, Cupido begon met de opslag waaruit een voorsprong volgde. Dit gaf goeie moed en energie. De pass lag goed waardoor Susan Beuving vrij het spel kon verdelen en alle aanvallers kon bedienen. Alles liep lekker en dat was te zien aan de cijfers.
Deze set werd gewonnen met 25-15.

De beruchte derde set. Het begin was zwaar en het ging gelijk op tussen Hengeveldenaren en de dames uit Vasse. Op een achterstand van 15-18 kwam Femke Beuving in het veld als passerloper. Zij scoorde direct door een prachtige aanval in de rechtdoor. Hier opvolgend kwam er een serve serie van Lotte Rotink.
De achterstand werd omgezet in een set winst van 25-19.

Op naar de vierde set voor het bonus punt. De joker Femke Beuving werd weer naar de kant gehaald door de coach. De energie was op, er was maar één optie: door op karakter. Nog voordat het spannend werd, kwam Femke Beuving weer binnen de lijnen. Dit keer als spelverdeler. De vierde set werd getekend door serve fouten bij zowel Cupido als EschStars.
Na een moeilijke start werd de vierde set wel gewonnen met 25-17.