Gepubliceerd op 6 okt, 2019
Geplaatst in Senioren

Cupido Heren 1 kickt Deepn’se ass!

Zaterdag 5 oktober werden de groen-gele shirts in het pittoreske Diepenheim verwelkomt door een goedlachse bar-dame Gea met de meest heerlijke automaat-koffie. Shout out naar Gea! Met de overwinning tegen Tornax van 2 weken geleden nog vers in het achterhoofd, hadden de heren van Cupido ook deze week maar één missie: Op tijd aan het bier.

Kleedkamer in, omkleden maar! Met de nummers vers op ons broekje gedrukt (fancy no?) betraden we het veld waar de beats van de inspeel-muziek ons al tegemoet kwamen.

Ad en John, handjeklap, Hey Hey Hey, we kunnen beginnen.

De eerste set begonnen we overtuigend aan de wedstrijd. Iedereen deed zijn ding, liepen elkaar niet zo voor de voeten, het was leuk. Hatseflats, 17-25 gewonnen.

De tweede set ging moeizamer. We rommelden wat, maakten hier en daar wat fouten, de jongens van Time Out ’75 pompten er nu en dan een goeie aanval er door heen. Tja, wat moet je dan? Set winnen met 26-28? Dat deden we dan ook maar.

De derde set begonnen we weer wat overtuigender, maar dat was van korte duur. De tegenstanders kwamen terug, maar gelukkig waren wij eerder bij de 25.

Oké, de overwinning in de pocket. Toch nog even die 4e set knallen en dan kunnen we eindelijk Marietje Pils weer in onze bezwete armen sluiten. Nou, dit ging iets anders dan gepland. Ken je dat gevoel dat je graag iets wil, maar dat het niet lukt? Nou dat gebeurde dus. Die laatste punt hebben de kunstenaars dus op kunnen eisen door de set te winnen met 25-19.

Wij willen al onze fans bedanken dat ze in zulke groten getale kwamen kijken: Vero, Remco, Gerard en Daisy, geweldig dat jullie er waren!

Met deze overwinning op tuk shinen we momenteel op de tweede plaats met 9 punten uit 2 wedstrijden. Rosstars Rossum staat boven ons, maar die pakken we nog wel.

Vrijdag 18 oktober spelen we onze eerste thuiswedstrijd in de Marke rond 19:00uur tegen Rivo Reetmölle. Kom vooral kijken! Dan hoef je deze verslagjes ook niet te lezen! J