Geplaatst in Senioren

Breaking news dames 3

Ja mensen het is echt waar Ilona ten Pierik maakte vanavond haar debuut bij Dames 3!
En of het allemaal nog niet gekker kan hadden wij deze avond een (bijna) VOLLE tribune. Vol goede moed begonnen wij aan deze zinderende pot🏐
Nadat het eerste punt was gevallen voor de tegenstander, werd de spelverdeler van de tegenpartij uitgeschakeld door de zwaartekracht, na deze uitschakeling hebben wij met 25 – 20 deze set kunnen bemeesteren. #probleemnadewedstrijdpoarneemn
Volgens de statistieken heeft Cupido Dames 3 nog nooooit zoveel ace’s gescoord in 1 wedstrijd, zo werd de tweede set gewonnen met 25 – 7 en was het einde snel in zicht. Om de tegenstander ook een aantal punten te gunnen is het de derde set spannender gemaakt en is de stand 25 – 21 geworden. In deze set heeft een van onze tegenstanders het zwaar te voortduren gehad. Deze mevrouw heeft een aantal keer een doktersbezoek als dichtbij kunnen beschouwen. Na een tip van de kant om deze vrouw met rust te laten heeft ze hopelijk toch de avond als prettig kunnen ervaren. De laatste set kregen wij dorst en hebben we de wedstrijd snel afgerond. Eindstand: 4 – 0 voor de toppers van Dames 3.

Even ter aanvulling: door de aanwezigheid van onze tegenstander werd de gemiddelde leeftijd in de sporthal 15 jaar ouder. Voor ieder geraakt kunstgebit stonden 10 punten, niemand heeft deze punten binnen kunnen harken👵🏻