Gepubliceerd op 7 mrt, 2020
Geplaatst in Senioren

Belangrijke 4-0 overwinning dames 1

Cupido Dames 1 heeft vanavond middels een 4-0 thuisoverwinning goede zakengedaan in de titelstrijd tegen Volley’68 D2. De titelstrijd gaat tussen Cupido en Lutheria die samen een straatlengte voorstaan op de nummer drie Tornado Geesteren. In totaal dit seizoen nog 5 wedstrijden; Op zaterdag 18 april om 16.00 uur ontmoeten de nummers 1 (Lutheria) en 2  elkaar in de Lutte, stand zie hieronder. Lynn Roorda over de wedstrijd van vandaag:
 

“Met lange rally’s, goede blokkeringen (ook aan de andere kant) wisten we in de eerste set toch de punten aan onze kant te houden en wel met 25-16.
De set liep het allemaal wat stroever, het was rommelig en we maakten veel onnodige fouten en pas bij de stand van 23-24 kwam er wat meer pit in. Met een prachtige serve van Maike (zie dit filmpje) sloten we deze set af met 26-24 winst.

cupido 7 maart 2

De derde set begonnen we met een grote voorsprong van 7-1, maar gaven deze al snel weer weg. De derde set werd ook spannend, maar hebben deze gelukkig ook weer aan de Hengeveldse kant weten te houden Deze set werd afgesloten met een 25-23 winst.

Pas in de vierde set begonnen we wat vrijer te spelen. Rally’s werden sneller afgemaakt en we konden meer variëren in de aanval.  De laatste hebben we gewonnen met 25 - 20. Wij willen bij deze de mini van de week Jolien Vogt en de tribune bedanken voor hun support!

Onze volgende wedstrijd is aanstaande vrijdag om 19:00 tegen Webton Hengelo D1 in sporthal Veldwijk Hengelo (ov). Kom gerust kijken!”