Gepubliceerd op 22 okt, 2022
Geplaatst in Senioren

2x winst voor dames 1

De dames van Cupido hebben donderdagavond in de bekerwedstrijd in de Sint Idisidorushoeve gewonnen met 3-0. De eerste set ging weliswaar moeizaam, maar de dames wisten uiteindelijk toch de set binnen te halen. Wat de 2e en 3e set betreft wisten ze wat ze te doen stond, ook hier trokken de Wegdamse volleybal dames aan het langste eind!.Door naar de 2e beker ronde!

Vrijdagavond klonk het eerste fluitsignaal om 19:00 in de Lutte tegen Lutheria. De dames begonnen de wedstrijd wederom met een positieve instelling.
Door goed samen te werken weten ze de set binnen te halen met 22-25.

De tweede set begonnen ze ook erg sterk. Het ene punt naar het andere punt haalden ze binnen. Deze set hebben ze dan ook relatief eenvoudig gewonnen met 17-25.

De derde set werd ook goed begonnen met vergelijkbare energie als in de vorige twee sets. Iedereen was erg fanatiek, deze set werd binnen gehengeld met dezelfde cijfers: 17-25.

Ook de vierde set begon goed. Halverwege de set begon ook Lutheria de punten binnen te halen en werd het nog erg spannend. Toch hebben de Wegdamse dames gestreden tot het eind en hebben de set naar zich toe weten te trekken met 25-27.

Dit betekent dat de dames de punten weer mee hebben genomen naar Hengevelde!