Gepubliceerd op 12 okt, 2019
Geplaatst in Jeugd

spannende wedstrijd tussen meiden N5-3 en N5-2

Mini’s N5-3, met Noortje, Danica en Mila, speelde vandaag in Bentelo twee wedstrijden. De eerste tegen Webton uit Hengelo. We begonnen gehavend aan de strijd, omdat Noortje nog een behoorlijke stijve nek had. Maar ondanks dat, hebben de dames toch de wedstrijd met duidelijke cijfers weten te winnen: 6-0.
Toen op naar de tweede wedstrijd van de dag, de derby met Cupido N5-2 met Donna, Emma en Maury. Dat beloofde een spannende pot te worden... en dat werd het ook!
Van beide kanten werd goed gevolleybald en, tekenend voor de wedstrijd: na de eerste rally stond het al 3-3 (elke keer 3x spelen levert een punt op). Zo werden er veel lange rallys gespeeld en gingen we gestaag op weg maar de 25. Helaas voor N5-3, waren de andere dames daar net iets eerder: 25-23. In de tweede set begonnen we weer met frisse moed, maar keken we al snel tegen een achterstand aan van een paar puntjes. Helaas ook deze set net verloren.
In de derde set was het lastig om de moed erin te houden, maar wisten we toch snel een voorsprong te pakken en die hebben we ook niet meer weggegeven. 4-2 verloren dus, maar een hele goeie wedstrijd gespeeld! Goed gedaan dames!