Gepubliceerd op 5 nov, 2022
Geplaatst in Jeugd

Meiden B1 op ramkoers

Voor een volle tribune traden de meiden van de B1 vrijdag aan voor een mooie pot tegen De Hoeve. Uit werd met 4-0 gewonnen, dus ze wisten wat ze te doen stond!

De eerste set begon wat aarzelend en keken de dames eerst nog even tegen een kleine achterstand aan. Halverwege liep het gelijk op en konden ze even later loskomen. Toch ruim gewonnen met 25-18.
In de tweede set was De Hoeve de weg even kwijt en wist Cupido het koppie er goed bij te houden. Dik gewonnen met 25-12.
De derde set begon rommelig en onrustig. Het was even weer zoeken naar het ritme en na eerst weer tegen een kleine achterstand aan te hebben gekeken, liep het later gelijk op. Op het eind toch goed doorgetrokken en gewonnen met 25-20.
In de laatste set werd aan beide kanten hard gewerkt en moest Cupido zich ook van haar beste kant laten zien. Isivol kon in eerste instantie nog goed meekomen, maar moest het uiteindelijk toch afleggen: 25-20.
Goed gedaan dames!

Volgende week staat de topper tegen Havoc op het programma, om 14.15 uur in de Bouwmeester in Haaksbergen. Komt dat zien!