Gepubliceerd op 12 mrt, 2018
Geplaatst in Jeugd

Kinderen Petrusschool vol enthousiasme bij volleybalclinic Cupido.

In samenwerking met de volleybalbond NEVOBO was er vandaag een volleybalclinic in Sporthal de Marke voor de kinderen van de Petrusschool. Onder leiding van de super enthousiaste trainer Johan Strokap in samenwerking met Lotte Rotink, Jolijn Rotink en Ivo ten Thije kwamen de groepen 2 t/m 7 allemaal aan bod. Het enthousiasme spatte er vanaf en er werd fanatiek gerend, onderhands en bovenhands gegooid, opgeslagen en gesmashed.

Lotte Rotink ‘Super om te zien en hopelijk levert dit weer enkele nieuwe, jonge leden op voor onze vereniging. Ook een aantal juffen hebben we enthousiast weten te maken voor de volleybal en wie weet gaat dit nog een vervolg krijgen!’

Alle kinderen van de Petrusschool hebben een brief meegekregen en mogen het komend half jaar gratis meetrainen met onze mini’s op de maandag van 18.00 t/m 19.00 uur. Wel graag even aanmelden als je wilt komen meetrainen bij Susan Beuving (06-83096484) of Lotte Goorden (06-21524463) telefonisch of via de app. De trainingen in de zaal gaan nog door t/m eind mei. Daarna komen er wellicht nog een aantal trainingen op het beachveld. Na de zomervakantie starten we weer in de eerste week van september.

Johan, Lotte, Jolijn en Ivo en alle kinderen van de Petrusschool BEDANKT voor jullie enthousiasme!