Gepubliceerd op 2 jul, 2019
Geplaatst in Jeugd

Geweldig jeugdkamp samen met de tennis

Zaterdagochtend rond half 11 verzamelende de jeugd van de tennis en volleybal zich bij sporthal de Marke voor het kamp met als thema: Beroepen. Door het warme weer hoefden de kinderen niet in het thema- out-fit te komen, deze mocht mee in de koffer voor de bonte avond. Op naar de tenniskantine, teams indelen daarna moest er een teamnaam en mascotte gemaakt worden voor het weekend. Teamnamen als, De strandwachters, Maccies en Doktersquad werden bedacht met een mooie mascotte erbij. De bagage ingeladen, broodjes knakworst achter de kiezen op naar Almelo met de jongste jeugd naar binnenspeeltuin “monkey town waar de airco goed zijn werk deed en er heerlijk gespeeld werd. 

kamp 5

De oudere jeugd van de volleybal had het goed vertoeven in Oldenzaal bij Avatarz, waar in de schaduw een mooi parcours werd afgelegd. Daarna met z’n allen naar de blokhut in Almelo, slaapzalen inrichten, wat een hels karwei al die luchtbedden, maar goed een watergevecht tussendoor doet wonderen.
Dan het spannendste deel: Het nachtspel! Bas Screever begon een spannend verhaal over een uitgebrand dorp waar alleen ‘Nico en Harry’ nog van in leven waren en dat alle andere inwoners als geesten aanwezig waren. Deze geesten moesten worden gevonden, zonder dat ‘Nico en Harry’ hen betrapten. Best wel spannend voor veel kinderen, maar uiteindelijk, mede door hulp van alle ouders en leden van de vereniging, tot een goed einde gebracht. Tijd voor cola en chips en naar bed, het bleef nog lang onrustig in de Almelose blokhut.
kamp 12