Gepubliceerd op 29 okt, 2022
Geplaatst in Jeugd

De meiden B1 slepen een 5 setter binnen

Op vrijdag avond ging de eerste thuiswedstrijd om 19 uur van start. De punten blijven in Hengevelde, Cupido wint met 3-2.
De eerste set begonnen de dames met wisselvallige standen. Webton Hengelo MB1 wist de punten eruit te halen en won deze set met 23-25.
In de tweede set werden de meiden van B1 op scherp gezet. Met een grote achterstand begonnen ze de set. Door een serve serie van Mila Broshuis werd de achterstand beperkt tot 18-22. De meiden trokken net aan het kortste eind en verloren met 18-25.
De derde set, alles op alles. Het doel was de 5 setter. Door eigen spel te spelen, te vechten voor ballen en mooi aanvallen werden de meiden uit Hengelo overrompelt. Ook kwam Noortje Tuinte met strakke opslagen die scoorden. Cupido won deze set dik met de punten onder de 10, 25-9.
In de vierde set moest er ook nog gewerkt worden voor het doel. De set begon met een grote achterstand van 8-16. Deze werd ingehaald door de rust die MB1 had gevonden en daardoor zuiver speelden naar een stand van 18 gelijk. Ze bouwden de set uit tot overwinning van 25-20.
De vijfde set werd net zo gespeeld als de derde set. Webton Hengelo had geen antwoord meer. De vijfde set werd ook gewonnen met 15-4.
Vrijdag 4 november om 19.00 spelen de meiden weer thuis in de Marke tegen Isivol MB1. Alle support is van harte welkom!