Gepubliceerd op 7 jan, 2023
Geplaatst in Jeugd Senioren

Blacklight volleybal geeft een spectaculaire aanblik

Met een groep van rond de 60 kinderen mag het evenement georganiseerd door de activiteiten en jeugdcommissie van volleybalvereniging Cupido met recht een succes genoemd worden. De deelnemers werden met klasgenoten ingedeeld waarna men de verduisterde sporthal inging.
Het was weer een bijzonder plaatje, met fluoriderende tape, verlichte ballen, fluoriderende kleding en niet te vergeten de schmink waardoor  er in de duisternis een mooi kleurrijk geheel ontstond.
Het aanbod aan spellen was divers, er werd fanatiek mee gedaan met onder andere het hoog houden van een speciale ballon, het blazen van witte zakdoekjes naar de overkant en het gooien van ballen in de verschillende fluoriderende vakken.

De deelnemers hebben genoten. Er is dan ook besloten om er een jaarlijks terugkerend geheel van te maken: Op naar editie drie!

Mochten er kinderen zijn die geïnteresseerd zijn om lid te worden van volleybalvereniging Cupido, deze kunnen contact op nemen met:

Susan Beuving: 06-83096484

’s avonds was het de beurt aan de seniorenleden van de vereniging om in dit mooi theater te mogen volleyballen. De opkomst was niet erg hoog, maar degenen die meededen hebben genoten van volleyballen in blacklight. De teams werden gemixt en er werd fanatiek gestreden om elk punt. Na afloop natuurlijk de gezellige borrel in de kantine.