Gepubliceerd op 27 jan, 2018
Geplaatst in Algemeen

Vloer-coaten winnaar eerste avond bedrijvenvolleybal

Op de eerste avond van het 20e Cupido bedrijventoernooi stonden de fanatieke bedrijven/vriendenteams om 19.30 uur klaar om te strijden voor de grootste beker. (KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM)Voor het vriendenteam onder de naam Semmekrot installaties heeft zich het harde werken helaas niet beloond. Met 0 punten hebben zij zich maar weer richting bar begeven. De spannende halve finales werden gespeeld door:Très Chic 1 - Rabobank 1 en Vloer-Coaten.nl - Rabobank 2
De halve finale tussen vloer coaten en Rabobank 2 ging tot de laatste seconden gelijk op:
Echter Vloer-coaten.nl (Bedrijf is van een broer van van Stef ter Huurne die een relatie heeft met Tess Berg) wist de laatste set met meer punten verschil te winnen, waardoor zij een plek in de finale wisten te bemachtigen. De Finale werd gespeeld door:
Vloer-Coaten.nl - Très Chic 1
Om plek 3 en 4 streden Rabobank 1 - Rabobank 2. Na een zenuwslopende finale met veel aanmoedigingen vanuit de kant en kantine werd de eerste plek bemachtigd door Vloer-Coaten.nl. Gefeliciteerd met deze prestatie. Tussen de beide Rabobankteams werd gestreden om de laatste podiumplaats. De winst ging naar Rabobank 2. Hopelijk zal dit maandag de werksfeer op kantoor niet verpesten.
Na de prijsuitreiking was het nog lang gezellig in de kantine. De organisatie is zeer tevreden over het verloop van de avond en bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet. Morgen staan er weer 13 teams klaar om te strijden voor de eerste plaats.